24 Eylül 2011

Maç Önü:Beşiktaş-Antalyaspor

Şekil 1.a Guti-Fabian Ernst 
Öncelikle uzun bir süreden sonra maç yazısı yazmak heyecan verici.Ne yazık ki;son dönemde izlediğimiz  Beşiktaş pek tat vermediği için taraftar olarak maç havasına eskisi gibi giremiyoruz bunda Beşiktaşla ilgili güncel yazı yazan blogların azalmasıda bir nebze etkili diye düşünmekteyim.

Resim 1.b Beşiktaş-Antalyaspor tahmini 11

Bu maçta Fabianı ve Gutiyi uzun bir aradan sonra izleyeceğimizi düşünüyorum.Fabian benim bu takımda en sevdiğim oyuncu kimileri düz oyuncu desede bu takımda onun gibi hem defans hem ofansta sırıtmayacak bir oyuncu yok.Gutininde bu maçta birazda basın zoruyla oynayacağını düşünüyorum ve muhtemelen Beşiktaştaki en önemli maçlarından birini oynayacak.Araya atacağı toplarla Mustafaya gol veya goller attırmasıda en önemli temennim.İlk onbirde düşündüğüm bir diğer adamsa Hilbert ;Türkiyede oynamamasını ilk olarak yabancı sınırına bağladık biz arkadaşlarla sonra Uefada da oynamayınca buna bir anlam veremedik.Sağ kanadın her yerinde oynayabilecek kapasitede ve bu kadarda çalışkan ,takım oyununa sadık bir adam niye bu kadar yedek kalır anlam veremedik doğrusu sohbetlerimizde .
Yüksek ihtimalle Mustafa Pektemek solda başlayacaktır (oynarsa).Mustafadan herkes birşeyler beklemekte,o da bunun farkında olduğundan aşırı bir heyecanla kendini göstermek isteyecek.Yaptığı hatalara alkışla cevap verilmeli...Sidnei oynadığı iki maçtada topa sağlam basması ve ofansif yönüylebeğeni topladı bu maçtada yüksek  ihtimal 11 de başlayacaktır.Bunun dışında İsmail sol bekte yerini mecburen korur fakat o mevkide Tanju Kayhanı izlemek nasip olmadı keşke sanş verilse Tanjuya..


Maçtaki dezavantajlarımız:Kafaların Stoke City maçında olması ve formda bir Antalya tabikide başlarında Şifo Mehmet gibi hem bizi hemde takımını tanıyan bir adamın olması..


Son maçları öyle yada böyle kazandığımız düşünülürse ve 16 maçtır Antalyaya yenilmediğimiz(Burdan  geçmiş maçlara ulaşabilirsiniz) hesaba katılırsa bu maçtada serinin bozulmayacağını düşünüyorum.Tabi bu yazı yazılırken Beşiktaş faktörü ihmal edilmiştir:)Maçtan sonra görüşmek üzere...
Vurduğun Gol Olsun BEŞİKTAŞIM!!!

Yazıdaki yazım yanlışları ve noktalama eksiklikleri nedeniyle okuyuculardan özür dilerim.



3 yorum:

  1. Kadro seçiminde ortasaha tahminleri garip geldi.Carvalhalin böyle bir 11 çıkartması için fazla korkak olduğunu düşünüyorum.Maç yazısı yazmıyordun uzun zamandır,başlaman isabet olmuş dahada sık yazman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. Orta sahada Ernst'i bu maçta oynatabilir . Stoke maçı için Fernandes'i dinlendirecektir ki yapmas gereken de bu . Ancak Guti'yi oynatır mı orası meçhul . Veli daha yakın sanki formaya .

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınız için teşekkürler...
    @Feyyaz iyi temennilerin için teşekkürler
    @Berk valla hocam gutiyi bilmem ama ernst kesinlikle oynamalı

    YanıtlaSil

Bugün Beşiktaş için ne yaptın?